Stugan

I Björklidens Fjällby i Bruksvallarna finner ni Fjällstugan som består av två lägenheter om ca 100 kvm vardera. Här bjuds på en fantastisk utsikt över högfjällen med närhet till affär samt Nordic Ski skidspår runt knuten. Ramundberget ligger endast 7 km bort för dig som vill åka utför, skidbuss trafikerar sträckan.

Lägenheterna är identiska med golvvärme, fullutrustat kök, 3 sovrum 6+1 bäddar samt en extra säng och med möjlighet att låna barnsäng. Relaxavdelning. Internet (fiber). TV. Handdukstorkar.

Det finns en gemensam vallabod och bra med förvaring för utrustning såsom skid-, golf-, fiske- och vandringsutrustning.

entréplanet kommer man in i en rymlig hall med bra plats för ytterkläder och skor och med toalett/dusch i direkt anslutning. I detta plan finns ett sovrum med dubbelsäng och allrum/kök.

nedre plan finns ytterligare sovrum varav ett med två enkelsängar som går att ställa ihop till dubbelsäng och ett sovrum med våningssäng där nedre slaf 120 cm och övre 80 cm. Där finns toalett och inbjudande relaxavdelning med dusch, bastu och bubbelbadkar.

Här finns även tvättstuga med torkskåp, tvättmaskin och torktumlare.

I friggeboden finns vallabod med vallabänk och förvaringsmöjligheter för utrustning. Vallaboden nyttjas gemensamt av lägenheterna. Det finns vallajärn och lite enklare uppsättning med vallor att nyttja.

Parkeringsplatser med en laddare för elbil(ta med egen laddsladd). Stor plan där alla gäster har gott om plats för parkering.

Gå till Kontakt för att skicka er bokningsförfrågan.